Zakres Polityki prywatności i cookies

 

Administratorem danych jest: creative people z siedzibą Hoża 50/3b, 00-682 Warszawa, PL, NIP: 5372033079, e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. (dalej „Ośrodek”, „my” lub „nas”).

 

Zobowiązujemy się postępować właściwie, jeśli chodzi o zbieranie, wykorzystywanie i ochronę danych osobowych. Chcemy, abyś był pewny, że Twoje dane są z nami bezpieczne, a także w pełni rozumiał, w jaki sposób je wykorzystujemy, aby zaoferować Ci lepsze i bardziej spersonalizowane usługi. Właśnie dlatego została opracowana ta Polityka prywatności (dalej "Polityka"), która:

  • określa rodzaje danych osobowych, które gromadzimy;
  • wyjaśnia, w jaki sposób i dlaczego zbieramy i wykorzystujemy Twoje dane osobowe;
  • wyjaśnia, kiedy i dlaczego udostępnimy Twoje dane osobowe innym organizacjom;
  • wyjaśnia prawa i wybory, które masz, jeśli chodzi o Twoje dane osobowe.

W związku z oferowaną gamą usług, chcemy, abyś jasno wiedział, co obejmuje ta Polityka. Niniejsza Polityka dotyczy Ciebie, jeśli korzystasz z naszych usług (określonych w niniejszej Polityce jako "nasze Usługi").

  1. Korzystanie z naszych Usług oznacza:
  • Umówienie się na wizytę do wybranego specjalisty zarówno samodzielnie za pośrednictwem strony internetowej, jak i bezpośrednio w kontakcie telefonicznym lub mailowym, a także na spotkaniu konsultacyjnym
  • Korzystanie z naszego serwisu umożliwiajacego rezerwację wizyty oznacza również korzystanie z Usług oferowanych w ramach jego funkcjonalności np. przypomnienia o wizytach
  • Niniejsza Polityka ma również zastosowanie, jeśli skontaktujesz się z nami lub my skontaktujemy się z Tobą w sprawie naszych usług

Nasze serwis internetowy może zawierać linki do innych stron internetowych obsługiwanych przez inne podmioty, które mają własne zasady i polityki prywatności, które wyjaśniają, w jaki sposób wykorzystują Twoje dane osobowe. W takich sytuacjach prosimy o dokładne zapoznanie się z rzeczonymi warunkami i politykami prywatności przed podaniem jakichkolwiek danych osobowych na takiej stronie internetowej, ponieważ nie ponosimy żadnej odpowiedzialności za strony internetowe innych podmiotów.

  • Dane osobowe które zbieramy

Ta sekcja zawiera informacje o danych osobowych, które możemy od Ciebie gromadzić podczas korzystania z naszych Usług oraz innych danych osobowych, które możemy otrzymać z innych źródeł.

Rejestrując się w naszych Usługach, możesz przekazać nam:

•   Twoje dane osobowe, w tym: adres e-mail oraz numer telefonu

Przeglądając nasz Serwismożemy zbierać:

•   Informacje o sposobie przeglądania naszego Serwisu oraz informacje o kliknięciu jednej z naszych reklam (w tym na stronach internetowych innych organizacji);

•   Informacje o wszelkich urządzeniach używanych do uzyskania dostępu do naszych Usług (w tym marka, model i system operacyjny, adres IP, typ przeglądarki i identyfikatory urządzeń mobilnych);

Kontaktując się z nami, lub kiedy my kontaktujemy się z Tobą, możemy zbierać:

•   Dane osobowe, które podajesz na swój temat, za każdym razem, kiedy kontaktujesz się z nami w sprawie naszych Usług (na przykład Twoje imię
i nazwisko, dane kontaktowe, login), w tym przez telefon,
e-mail lub pocztę lub podczas rozmowy z nami za pośrednictwem mediów społecznościowych;

•   Szczegółowe informacje o wiadomościach e-mail i innych wiadomościach cyfrowych, które wysyłamy do Ciebie, wraz z wszelkimi linkami, które klikniesz;

•   Twoja opinia i wkład w ankietach satysfakcji klientów;

  • Inne źródła danych osobowych

Możemy również wykorzystywać dane osobowe z innych źródeł jak: specjalistyczne firmy, które dostarczają informacje, nasi partnerzy handlowi i rejestry publiczne. Tego typu dane osobowe pomagają nam m.in.:

  • dokonać przeglądu i poprawić dokładność posiadanych przez nas danych;
  • poprawić i zmierzyć skuteczność naszej komunikacji marketingowej, w tym reklamy online.

  • Jak i dlaczego używany danych osobowych

W poniższej tabeli szczegółowo wyjaśniamy w jaki sposób i dlaczego wykorzystujemy dane osobowe:

Używamy danych osobowych do:

To oznacza, że przetwarzanie Twoich danych osobowych pozwala nam na:

Dlaczego przetwarzamy Twoje dane w ten sposób?

Podstawa prawna

Zapewnienia dostępności naszym usługom

Zarządzanie umówioną wizytą w naszym Serwisie.

Musimy przetwarzać Twoje dane osobowe, abyśmy moglidostarczać Ci usługi, z których chcesz skorzystać.

Niezbędność do wykonania umowy

Przetwarzamydane kontaktowe, bo bez tych informacji nie będziemy w stanie dostarczyć Ci naszych usług.

Zarządzania
i usprawniania naszych codziennych operacji biznesowych

Zarządzanie i ulepszanie naszego Serwisu

Używamy plików cookies i podobnych technologii w naszym Serwisie, aby poprawić jakość obsługi klienta.

Niektóre pliki cookies są niezbędne, więc nie należy ich wyłączać, aby móc korzystać ze wszystkich funkcji naszym Serwisie. Możesz wyłączyć inne pliki cookies, ale może to wpłynąć na Twoje odczucia

z korzystania z naszej witryny i uniemolziwić korzystanie z jej funkcjonalności. Więcej informacji o plikach cookies i sposobach ich wyłączenia można znaleźć w sekcji Pliki cookies

Prawnie usprawiedliwiony cel

Rozwijania i ulepszania naszej oferty usług, know-how i sposobu, w jaki komunikujemy się z Tobą.

Opieramy się na wykorzystaniu danych osobowych do przeprowadzania badań rynkowych, a także do ulepszania naszych systemów informatycznych (w tym bezpieczeństwa) oraz naszych usług. Dzięki temu możemy służyć Ci lepiej jako klientowi.

 

Wykrywania oszustw i innych przestępstw oraz ich zapobiegania.

Ważne jest, abyśmy monitorowali nasze Usługi w kontekście wykrywania i zapobiegania oszustwom, innym przestępstwom

i niewłaściwemu wykorzystywaniu usług. Pomoże nam to upewnić się, że możesz bezpiecznie korzystać z naszych Usług.

 

Personalizowania usług pod Twoje oczekiwania

Analizowania Twoich nawyków przeglądania naszego Serwisu, aby móc lepiej zrozumieć Cię jako naszego użytkownika oraz zapewnić Ci spersonalizowane usługi.

Przeglądanie Twoich zachowań pozwala nam personalizować nasze usługi. Pomoże nam to spełnić Twoje potrzeby jako użytkownika.

Prawnie usprawiedliwiony cel

Wysyłania odpowiednich komunikatów marketingowych

(w tym pocztą elektroniczną, pocztą tradycyjną lub w formie reklamy online), dotyczących naszych usług oraz usług naszych partnerów. W związku z tym reklama internetowa może być wyświetlana na naszych stronach internetowych oraz na stronach internetowych podmiotów trzecich i innych kanałach mediów online. Możemy również mierzyć skuteczność naszych komunikatów marketingowych oraz naszych partnerów handlowych.

Chcemy być pewni, że dostarczamy komunikację marketingową, w tym reklamę online, która jest odpowiednia dla Twoich zainteresowań. Aby to osiągnąć, mierzymy Twoje reakcje na komunikację marketingową związaną z oferowanymi przez nas usługami, co oznacza, że możemy zaoferować Ci usługi, które lepiej spełniają Twoje potrzeby jako klienta.

Możesz zmienić swoje wybory marketingowe, zarówno podczas rejestracji u nas, jak

i w dowolnym czasie po tym.

Masz również wybór, jeśli chodzi o reklamę online. W dalszej części Polityki przedstawiamy możliwe do wybrania przez Ciebie opcje dotyczące plików cookies i sposobu, w jaki możesz kontrolować swoje preferencje dotyczące behawioralnych zachowań online.

W przypadku większości komunikatów marketingowych opieramy się na Twojej zgodzie, ale są sytuacje, w których leży to w naszym prawne usprawiedliwionym celu.

Kontaktu
i interakcji z Tobą

Kontaktu z Tobą w sprawie naszych Usług, na przykład przez telefon,

e-mail lub pocztę, lub odpowiadając na posty w mediach społecznościowych, które skierowałeś do nas.

Chcemy służyć Ci najlepiej jako klientowi, więc wykorzystujemy dane osobowe w celu udzielenia wyjaśnień lub pomocy w odpowiedzi na Twoją komunikację.

Prawnie usprawiedliwiony cel

Zapraszania do udziału w ankietach satysfakcji użytkownika i innych badaniach rynku prowadzonych przez nas i inne organizacje działające w naszym imieniu.

Przeprowadzamy badania rynkowe w celu udoskonalenia naszych Usług. Jeśli jednak skontaktujemy się z Tobą w tej sprawie, nie musisz brać udziału w badaniu. Jeśli powiesz nam, że nie chcesz, abyśmy skontaktowali się

z Tobą w celu zbadania rynku, uszanujemy ten wybór. Nie wpłynie to na zdolność do korzystania z naszych Usług.

 

  • Usprawiedliwione prawnie cele w używaniu Twoich danych osobowych

W miejscach w których wspomnieliśmy powyżej, że wykorzystanie danych osobowych opiera się na naszym "prawnie usprawiedliwionym celu", są to:

  • obsługa potrzeb naszych klientów, w tym dostarczania naszych usług;
  • promowanie i wprowadzania na rynek naszych usług;
  • obsługa procesu umawiania konsultacji, zarządzanie skargami i rozwiązywania wszelkich sporów;
  • zrozumienie naszych użytkowników, w tym ich wzorców, zachowania, a także ich upodobań i preferencji;
  • ochrona i wsparcie naszej działalności, współpracowników, użytkowników i współwłaścicieli;
  • testowanie i rozwijanie nowych usług, a także ulepszanie już istniejących;
  • wymogi prawne / regulacyjne.
  • W jaki sposób i dlaczego udostępniamy dane osobowe dostawcom usług

W tej sekcji wyjaśniamy w jaki sposób i dlaczego udostępniamy dane osobowe dostawcom usług. Kiedy udostępniamy dane osobowe tym firmom, wymagamy od nich zachowania bezpieczeństwa i nie wolno im wykorzystywać danych osobowych do własnych celów marketingowych.

Dostawcy usług

Współpracujemy ze starannie wybranymi dostawcami usług, którzy realizują określone funkcje

w naszym imieniu. Należą do nich na przykład firmy, które pomagają nam w świadczeniu: usług dla klientów, usług technologicznych, przechowywaniu i łączeniu danych, przetwarzaniu płatności

i dostarczaniu zamówień. Udostępniamy tylko dane osobowe, które umożliwiają naszym dostawcom świadczenie tych usług.

Niektórzy z dostawców usług, z którymi współpracujemy, obsługują kanały mediów online

w ramach których umieszczają odpowiednie reklamy naszych usług, a także dla naszych dostawców. Na przykład możesz zobaczyć ogłoszenie o naszych usługach, gdy korzystasz z określonej witryny społecznościowej lub oglądasz telewizję internetową.

  • W jaki sposób i dlaczego udostępniamy dane osobowe innym podmiotom

Możemy udostępniać dane osobowe innym organizacjom w następujących okolicznościach:

  • gdy prawo lub organ publiczny twierdzi, że musimy udostępnić dane osobowe;
  • gdy musimy udostępnić dane osobowe w celu ustalenia, wykonania lub obrony naszych praw
  • do wszelkich następców prawnych związanych z naszą działalnością.

 

  • W jaki sposób chronimy Twoje dane osobowe

Wiemy, jak ważne jest odpowiednie zabezpieczenie i zarządzanie danymi osobowymi. Ta sekcja przedstawia wybrane

z wprowadzonych przez nas środków. Aby zapewnić bezpieczeństwo Twoich danych używamy zabezpieczeń takich jak:

  • ograniczenie dostępu jedynie dla współpracowników, którzy potrzebują go do wykonywania swoich obowiązków służbowych;
  • egzekwujemy fizyczne, elektroniczne i proceduralne zabezpieczenia związane z gromadzeniem, przechowywaniem i ujawnianiem danych osobowych;
  • fizyczne kontrole dostępu do naszych budynków i plików;
  • zapory sieciowe i szyfrowanie danych podczas przesyłu za pomocą protokołu Secure Sockets Layer (SSL).

Jednak mimo podjęcia odpowiednich środków technicznych i organizacyjnych w celu ochrony danych osobowych, nie możemy zagwarantować bezpieczeństwa jakichkolwiek danych osobowych przesyłanych przez Internet do nas.

Dane osobowe, które od Państwa zbieramy, mogą być przekazywane i przechowywane w miejscu docelowym poza Europejskim Obszarem Gospodarczym ("EOG"). Mogą być również przetwarzane przez firmy działające poza EOG, które pracują dla nas lub dla jednego z naszych dostawców usług. Jeśli to zrobimy, zapewniamy poszanowanie Twoich praw prywatności zgodnie z niniejszymi Zasadami. Najczęstszym sposobem, w jaki to robimy, jest wprowadzenie konkretnego rodzaju umowy (więcej informacji nt. temat można znaleźć tutaj: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/data-transfers-outside-eu_en) lub poprzez zatwierdzony program, taki jak Tarcza Prywatności: https://www.privacyshield.gov/welcome.

  • Jak długo przetwarzamy dane osobowe

Nie będziemy przechowywać Twoich danych osobowych dłużej niż potrzebujemy, co jest uzależnione od kilku czynników:

  • (Przede wszystkim) powodu dla którego je zgromadziliśmy;
  • Jak dawno temu zostały zebrane;
  • Czy istnieje podstawa prawna / regulacyjna, abyśmy je zachowali;
  • Czy ich potrzebujemy, aby chronić Twojego lub naszego interesu.

 

 

  • Informacje handlowe i powiadomienia:
    • Możliwośćwyboru, w kwestii otrzymywania komunikatów marketingowych i udziału w badaniach rynkowych

Będziemy przesyłać ci odpowiednie oferty i informacje o naszych usługach na wiele sposobów, w tym pocztą elektroniczną, ale tylko wtedy, gdy wcześniej wyraziłeś zgodę na otrzymywanie tych informacji marketingowych.
w momencie rejestracji w naszym serwisie zapytamy cię, czy chcesz otrzymywać komunikację marketingową. W dowolnym czasie będziesz mieć możliwość zmiany swojego wyboru preferencji marketingowych za pośrednictwem kontaktu: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

  1. Prawo dostępu do danych

Masz prawo do wglądu w swoje dane osobowe, które przechowujemy.

  1. Pozostałe prawa osób, których dane są przetwarzane. W odniesieniu do Twoich danych osobowych masz również:

12.1. Prawo do poprawienia danych

Jeśli uważasz, że posiadamy niedokładne lub brakujące informacje na Twój temat, daj nam znać, a my to poprawimy.

12.2. Prawo do sprzeciwu

Sprzeciw ogólny – rozpatrzymy sprzeciw wobec wykorzystania przez nas Twoich danych osobowych. Jeśli Twoje prawa przeważają nad naszymi interesami w korzystaniu z Twoich danych osobowych, wtedy na Twoją prośbę albo ograniczymy ich przetwarzanie (patrz sekcja 14.3 poniżej) albo usuniemy je (patrz sekcja 14.4 poniżej).

Sprzeciw wobec marketingu bezpośredniego – w przypadku wniesienia takiego sprzeciwu przestaniemy wykorzystywać Twoje dane osobowe w celach marketingu bezpośredniego. W wyniku sprzeciwu wobec marketingu bezpośredniego oraz w przypadku gdy nie będziemy mieli żadnych innych podstaw prawnych do ich wykorzystania, przetwarzanie Twoich danych osobowych zostanie wstrzymane w ciągu 30 dni.

12.3. Prawo do ograniczenia przetwarzania danych

Istnieje kilka sytuacji, w których można ograniczyć korzystanie z danych osobowych, w tym (ale nie tylko):

  • złożyłeś ogólny sprzeciw (wymieniony w punkcie 14.2 powyżej);
  • kwestionujesz dokładność danych osobowych, które przechowujemy;
  • wykorzystaliśmy Twoje dane osobowe bezprawnie, ale nie chcesz, abyśmy je usunęli.

 

12.4. Prawo do usunięcia danych

Istnieje kilka sytuacji, w których możesz zlecić nam usunięcie Twoich danych osobowych, w tym (ale nie tylko):

  • nie musimy już przechowywać Twoich danych osobowych;
  • z powodzeniem złożyłeś sprzeciw ogólny (wymieniony w punkcie 14.2 powyżej);
  • wycofaliście Państwo zgodę na wykorzystywanie przez nas Państwa danych osobowych (i nie mamy żadnych innych powodów, aby z nich korzystać);
  • bezprawnie przetworzyliśmy Twoje dane osobowe.

 

12.5. Prawo do przenoszenia danych

Jeśli chcesz otrzymać kopię danych osobowych, które posiadamy o Tobie, skontaktuj się z nami za pośrednictwem adresu: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

12.6. Prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego

Chcielibyśmy móc rozwiązać wszelkie Państwa wnioski i uwagi, jednakże mają Państwo również prawo złożyć skargę bezpośrednio lokalnemu organowi nadzorczemu jeśli uważacie, że przetwarzamy dane osobowe niezgodnie z prawem.

12.7. Więcej informacji na temat twoich praw do ochrony danych

Strona internetowa Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (PUODO) dotycząca ochrony danych zawiera więcej szczegółowych informacji na temat wspomnianych wyżej Państwa praw do ochrony danych osobowych. Jeśli chcesz bardziej szczegółowo porozmawiać z nami na temat tych praw, skorzystaj z sekcji poniżej w której informujemy "jak się z nami skontaktować".

 

  1. Jak się z nami skontaktować

Jeśli masz pytania dotyczące sposobu gromadzenia, przechowywania i wykorzystywania danych osobowych, skontaktuj się

z nami:

Telefon: 696 340 609

E-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Polityka została ostatnio zaktualizowana: 12.03.2018r.

 

Umów
wizytę

szybko, łatwo
i przyjemnie

Nasze
miejsce

zobacz jak
jest u nas

Nasi
specjaliści

poznaj nas
i dowiedz się
o nas czegoś

Nasze
usługi

sprawdź
jak możemy
Ci pomóc

To miejsce powstało z potrzeby serca, dlatego każdy jest tu miło widziany. Nasza praca jest nasza pasją, dlatego cechuje ją ogromna empatia, szacunek i otwartość na drugiego człowieka.

Jesteśmy multidyscyplinarnym zespołem profesjonalistów zajmujących się szeroko rozumianym zdrowiem psychicznym, w tym dedykowanym do świadczenia kompleksowych usług i specjalistycznych programów dla pacjentów i ich rodzin.

Publikacje w mediach:

Jak stworzyć udany związek?

[Wirtualna Polska - abcZdrowie]

 

Jak zmienia się życie po ślubie?

[kobieta.pl]

 

Jak mówić, żeby dzieci nas słuchały?

[kobieta.pl]

 

Jak pomóc dziecku wejść w dorosłość?

[kobieta.pl]

Nasi specjaliści odpowiadają na pytania:

Rady kochanej mamy

Relacje z rodzicami i stawianie im granic jest często w dorosłym zyciu nie lada wyzwaniem.

Więcej…

Alkohol

Jak nakłonić alkoholika do niepicia to najczęstsze pytanie osób poszukujących pomocy...

Więcej…

Lęk przed porodem

Strach przed porodem jest czymś naturalnym, szczególnie jeśli jest to nasze pierwsze dziecko.

Więcej…

Nasi specjaliści

Karolina
Jarmołowicz

Psychoterapeuta, dyrektor ośrodka

Elwira
Adamczyk

Psychoterapeuta

Jolanta
Jafernik-Hubert

Psychoterapeuta, psycholog, diagnosta

Magdalena
Ostapiuk

Psychoterapeuta,
psycholog

Jolanta
Jafernik-Hubert

Psychoterapeuta, psycholog, diagnosta

Karolina
Jarmołowicz

Psychoterapeuta, dyrektor ośrodka

Elwira
Adamczyk

Psychoterapeuta

Elwira
Adamczyk

Psychoterapeuta

Jolanta
Jafernik-Hubert

Psychoterapeuta, psycholog, diagnosta

Jolanta
Jafernik-Hubert

Psychoterapeuta, psycholog, diagnosta

Karolina
Jarmołowicz

Psychoterapeuta, dyrektor ośrodka

Elwira
Adamczyk

Psychoterapeuta

Jolanta
Jafernik-Hubert

Psychoterapeuta, psycholog, diagnosta

Elwira
Adamczyk

Psychoterapeuta

Jolanta
Jafernik-Hubert

Psychoterapeuta, psycholog,
diagnosta

Jolanta
Jafernik-Hubert

Psychoterapeuta, psycholog, diagnosta

Karolina
Jarmołowicz

Psychoterapeuta, dyrektor ośrodka

Karolina
Jarmołowicz

Psychoterapeuta, dyrektor ośrodka

Karolina
Jarmołowicz

Psychoterapeuta, dyrektor ośrodka

Elwira
Adamczyk

Psychoterapeuta

Elwira
Adamczyk

Psychoterapeuta

Elwira
Adamczyk

Psychoterapeuta

Jolanta
Jafernik-Hubert

Psychoterapeuta, psycholog, diagnosta

Jolanta
Jafernik-Hubert

Psychoterapeuta, psycholog, diagnosta

Gabriela
Bajor

Psychoterapeuta,
psycholog

Magdalena
Ostapiuk

Psychoterapeuta,
psycholog

Magdalena
Ostapiuk

Psychoterapeuta,
psycholog

Gabriela
Bajor

Psychoterapeuta,
psycholog

Magdalena
Ostapiuk

Psychoterapeuta,
psycholog

Gabriela
Bajor

Psychoterapeuta,
psycholog

Magdalena
Ostapiuk

Psychoterapeuta,
psycholog

Magdalena
Ostapiuk

Psychoterapeuta,
psycholog

Karolina
Jarmołowicz

Psychoterapeuta, dyrektor ośrodka

Gabriela
Bajor

Psychoterapeuta,
psycholog

Magdalena
Ostapiuk

Psychoterapeuta,
psycholog

Ewa
Wlazłowska-Gorzko

Psychoterapeuta,
psycholog

Ewa
Wlazłowska-Gorzko

Psychoterapeuta,
psycholog

Ewa
Wlazłowska-Gorzko

Psychoterapeuta,
psycholog

Ewa
Wlazłowska-Gorzko

Psychoterapeuta,
psycholog

Ewa
Wlazłowska-Gorzko

Psychoterapeuta,
psycholog

Ewa
Wlazłowska-Gorzko

Psychoterapeuta,
psycholog

Ewa
Wlazłowska-Gorzko

Psychoterapeuta,
psycholog

Magdalena
Śliwowska

Psychoterapeuta,
psycholog

Magdalena
Śliwowska

Psychoterapeuta,
psycholog

Magdalena
Śliwowska

Psychoterapeuta,
psycholog

Magdalena
Śliwowska

Psychoterapeuta,
psycholog

Magdalena
Śliwowska

Psychoterapeuta,
psycholog

Magdalena
Śliwowska

Psychoterapeuta,
psycholog

Irena
Musiałkiewicz

Psychoterapeuta,
psycholog

Adrian
Olesiak

Psychoterapeuta,
psycholog

Dominika
Ziemba

Psychoterapeuta,
psycholog

Karolina
Jarmołowicz

Psychoterapeuta, dyrektor ośrodka

Adrian
Olesiak

Psychoterapeuta,
psycholog

Adrian
Olesiak

Psychoterapeuta,
psycholog

Dominika
Ziemba

Psychoterapeuta,
psycholog

Dominika
Ziemba

Psychoterapeuta,
psycholog